hjarterdaam.blogg.se

Sara, 24 år och mamma till världens bästa grabbar, Ebbe å Max :)

Edetnatta

Publicerad 2013-08-31 21:04:45 i Allmänt,

Denna helgen är det ju som känt "Edetfestivalen", en härlig tillställning som hela Lilla Edets befolkning längtar efter varje år ;) Andreas är där å svänger sina lurviga, och jag är hemma med Ebbe :) känns rättvist tycker jag ! Jag har inte varit där på tre år nu, det blir ju inte så när man är gravid eller har småbarn, det känns inte lika viktigt längre ;) men jag hoppas verkligen att alla har jätteroligt ikväll, så kommer jag igen nästa år kanske !! :)

Har haft min fd jobbarkompis och hennes dotter här i eftermiddag och det tyckte Ebbe va kanon :) lilla tossen, han älskar att ha folk här som han kan leka med :) själv tycker jag att det är skönt när någon är här så man slipper va ensam :)

Ligger i soffan å kollar på tv, inget av värde att titta på så ska nog kolla några avsnitt av "Bones" :) Känner på mig att jag kommer somna här i soffan inom en snar framtid ! Tjing !

Ultraljud !

Publicerad 2013-08-28 19:55:31 i Allmänt,

Nu är jag tillbaka ! Har varit ett litet uppehåll över sommarn, men det kan man behöva :)

Idag har vi varit på ultraljud :) å nån gång i januari blir tre fyra, underbart ! Det betyder att jag har två år kvar hemma att se fram emot !
Så jäääkla gött !

Bebisen såg jättefin och frisk ut så nu kan man andas ut :) har ju varit en liten bergochdalbana i och med att jag fick en blödning i v11 å trodde vi hade fått missfall ! Som tur var så va det falskt alarm, men fy fan vilka jobbiga veckor det resulterade i. Men som sagt, nu kan man andas ut :)

Det är en livlig en som bor där i magen, har sen v17 känt den sparka både på insidan och utsidan :) det är så mysigt tycker jag ! Vi får hoppas att den inte är lika vaken och livlig när den kommer ut ;)

Ja, men det va väl det jag skulle berätta :) pusshej !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela