hjarterdaam.blogg.se

Sara, 24 år och mamma till världens bästa grabbar, Ebbe å Max :)

Nyårsafton

Publicerad 2013-12-31 19:35:50 i Allmänt,

Efter ett missförstånd firar vi nyårsafton hemma själva i år :) trodde vi hade bestämt med några vänner men det hade vi inte, hehe ! Å ingen av oss har orkat ta tag i det så nu sitter jag vi här i soffan i myskläder å jag är osminkad ;) Ebbe spelar på plattan å jag å Andreas sitter med våra telefoner, ultrasociala familjen !

Men helt ärligt så hade jag nog inte orkat annat idag. Har sovit kasst å har huvudvärk å förvärkar å annat bös så kroppen vill verkligen vila ! Å en bebis i magen som sparkar mig på revbenen, yeyy !

Nästa år får vi ta tag i det å bjuda hem några roliga vänner :) 

Hoppas ni alla snygga där ute har en kanonkväll å gott nytt år !! Pusshej

Som vanligt igen :)

Publicerad 2013-12-30 13:35:04 i Allmänt,

Ebbe har haft två veckor med lite knasigt beteende, men nu är allt som vanligt igen :) förutom den här härliga testaråldern han är inne i ! Men det är bara att kämpa sig igenom den :) har läst att trotsiga barn är trygga barn så det är det enda jag ser framför mig när han skriker mig rakt i ansiktet :) han är ju faktiskt nästan alltid en ängel :)

Nu sover han å jag kollar reprisen på "tack för musiken" med Peter LeMarc, såå mycket nostalgi när han sjunger ! Hans musik gick varm i bandspelaren i bilen när vi va små :) 

Fick även hjälp förut när jag dammsög, han blir vansinnig om han inte får dammsuga å när jag la in dammsugaren så la han sig raklång på golvet å skrek ! 


Jul

Publicerad 2013-12-29 12:14:30 i Allmänt,

Nu har jag varit kass på att skriva igen ! Får skylla på gravidminne å full rulle ;)

Vi hade en lugn och skön jul :) va hemma hos mamma å pappa å spelade bingo lotto enligt tradition å sen sov vi där. Å på julafton va vi en sväng hos Andreas farmor å sen åkte vi hem till mamma å pappa igen :) så skönt att fira jul hemma ! Ingen stress och ingenting går till överdrift :) helt i min stil !

Annars har vi inte gjort mycket. Jag har varit iväg å kollat mellandagscupen och i helgen har vi varit på kalas :) 

Nu är det bara tre dagar kvar tills jag kan slappna av ! Har sån ångest för att bebis ska komma på fel år så kan knappt tänka på annat ;) men snart är vi inne på rätt år ! Börjar bli rätt jobbigt att va gravid nu så känns skönt att det bara är max 19 dagar kvar !!! Snart dags att börja plocka fram lite kläder och annat till bebis :) gör väl antagligen det veckan den kommer om jag känner mig själv rätt :)

Nu är det dags å kolla störtlopp ! Pusshej !

Slö lördag

Publicerad 2013-12-14 14:22:36 i Allmänt,

Jag å Andreas åkte ner till stan igår efter att vi lämnat Ebbe hos mamma å pappa vid fem. Vi fick varsin puss å kram å sen va det bara för oss att gå. Parkerade på parkeringshuset avenyn, å det gör vi aldrig mer ! Kostade 40 kronor i timmen !! Kul när vi skulle åka ut därifrån å fick betala 230:- !!!! Vilken tur att vi tog donken å ingen restaurang ;)

Vi gick förbi lite restauranger men det va inget som lockade, förutom på Texas Longhorn men där va det fullt ! Så i vanlig ordning blev det alltså McDonalds ;) men det är gott det med :)

Vi kollade på hunger games och den va väl bra ! Men att gå på bio i 2 å en halv timme när man är höggravid är väl inte det smartaste. Hade ont överallt ! Å bebisen var nog vaken hela filmen tror jag :) men det var skönt att få komma hemifrån lite :)

Ebbe hade tydligen inte velat sova igår så efter många om och men hade han somnat vid fem !! Stackars mamma ;) men hon kunde ju ringt :) han är snorig idag å antagligen är det en tand som ska ut och då kan han inte sova på nätterna ! Tur att han är glad ändå :)

Så, nu vet ni detta :) hoppas ni har en bra lördag :) kram !

Date ikväll :)

Publicerad 2013-12-13 09:49:18 i Allmänt,

Både igår och idag har Ebbe tagit sovmorgon så att jag vaknat innan honom, heelt underbart ! Han har alltid varit bra på det där med att sova :) skönt när jag själv är en tröttis ! Kommer bli jobbigt med en ny bebis som ska va vaken å äta på nätterna när man är van vid att få sova. Men det är förhoppningsvis bara en kort period av mitt liv så det ska väl gå bra :) 

Ikväll ska jag å Andreas ha datenight ! Ebbe lämnar vi hos mamma å pappa sen åker vi in till stan å kollar bio å äter nåt gott ! :) va längesen vi gjorde något själva nu å det känns som att det behövs :) ska bli mysigt :)

Hoppas ni har en underbar fredag allihop ! Kram !

Åtta år !!

Publicerad 2013-12-10 19:31:26 i Allmänt,

Denna dagen för 8 år sen va en stor dag i mitt liv :) jag va på en hemlig dejt med min (vad jag inte visste då) stora kärlek ! Vi va unga då, eller iallafall jag :) 16 år och inte trodde jag att det skulle hålla så länge ! När man är 16 år och precis börjat gymnasiet så är man nog egentligen lite vilsen. Men denna man tog mig med storm ! Världens charm å huur snygg som helst !! Jag hade bara sett honom på bild trots att han är kusin med min granne som jag umgicks med nästan dagligen, det va väl åldersskillnaden som gjorde att våra vägar aldrig hade korsats. Men nu gjorde den det ! Å med lite flyt å antagligen en jäkla attraktion till varandra så blev det vi :) 

Jag älskar dig Andreas så otroligt mycket. Vi har gått igenom många saker under dessa åtta år och mer kommer det bli ! Jag älskar dig mer å mer för varje dag å du är världens bästa pappa till Ebbe, det viktigaste av allt ! Massa kärlek !

Bilden är från nyår 2009/2010, unga å fräscha ! :)


Ååhh !!!

Publicerad 2013-12-07 23:59:10 i Allmänt,

"Jag vaknade en morgon, från en dröm jag hade. Jag drömde att jag kunde sjunga, men det kan jag inte." Så fort Håkan började sjunga dessa ord så började la jag lipa ! Vet inte om det är gravidhormonerna, eller bara att han är så jävla fantastisk :) hela första låten på konserten kunde jag inte hålla gråten tillbaka. Förstod lite hur tjejerna som alltid står längst fram känner ;) den låten har fått en väldigt varm plats i mitt hjärta det senaste :)

För övrigt kan det ha varit den bästa konserten jag sett ! Trots att vi hade sittplatser så va det en enorm känsla hela kvällen igenom :) längtar till nästa gång !! 

Nu ska jag försöka sova så morgondagen kommer fort å mina grabbar kommer hem, tjing å godnatt !


Äntligen Håkan !

Publicerad 2013-12-07 15:21:21 i Allmänt,

Ja, idag ska denna gravida kvinna gå på konsert ! Är väldigt glad att jag köpte sittplats för min kropp känns helt knäpp idag :/ det ska i vilket fall bli hur kul som helst att gå med mamma å Moa på Håkan ikväll ! :) andra gången vi ser han i år och man kan ju inte tröttna. Har sett en möjlig spellista som jag verkligen hoppas han kör ikväll, då kommer det bli magiskt :) 

Andreas kom förut å sa att han å Ebbe inte ska sova hemma inatt, kändes sådär måste jag säga ! Tycker faktiskt att det känns riktigt jobbigt å tror väl att hormonerna börjar ta tag i mig rejält. Det är la ingen fara att sova själv en endaste natt ? Töntiga jag ! Hoppas jag är så trött när jag kommer hem så jag somnar direkt :)

Hoppas ni har en härlig lördag alla där ute :) pusshej !

Såå seg !

Publicerad 2013-12-06 12:33:04 i Allmänt,

Förlåt för att jag aldrig skriver nåt. Trots att jag aldrig gör nåt på dagarna så hinner jag inte med ;) eller rättare sagt så glömmer jag ! Kul att ni ändå är inne å vill läsa :)

Idag har jag en dålig mammadag, å Ebbe har fått mycket skäll. Tur att han sover nu. Efter att ha stått å skrikit å gråtit bredvid mig så somnade han tillslut i min famn, då glömmer man lätt allt tråkigt :) han är inne i nån period när han inte vill äta mat, det enda som duger är pannkakor å korv. Känns dock inte som ett jätteproblem då dom flesta barn är inne i såna perioder då å då, å han är inte direkt undernärd ;) jobbigt bara när man lagat annan mat å han inte äter ! 

Ikväll blir det idolfinal å jag tror Anton å Emelie kommer hit ! Då blir Ebbe glad :) 

Nu ska jag kolla på "Orange is the new Black", tjing !


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela