hjarterdaam.blogg.se

Sara, 24 år och mamma till världens bästa grabbar, Ebbe å Max :)

Tvåbarnsförälder

Publicerad 2013-02-28 21:09:20 i Allmänt,

Ja, idag och natten till idag har jag testat på livet som tvåbarnsmamma :) Det är väl dock inte vanligt att ha en på 10 månader å en på 14 månader, men ändå ! Det har gått ovanligt bra :) Båda två sov på förmiddagen så då fick jag vila och samla krafter inför resten av dan :) Dom har vart väldigt snälla båda två, både mot varandra och mot mig ! Ätit ordentligt och sovit ordentligt :) Så jag hoppas att föräldrarna till lilla tjejen är nöjda med mitt arbete :)

Hon fick nämligen en lillebror imorse, å han är såååååå söt ! Lilla killen :) Längtar massvis tills jag får mysa med honom !

Nu blir det tidigt i säng så jag orkar med mammorna å barnen som kommer på fika imorgon ! Tjing :)

Tidig morgon !

Publicerad 2013-02-28 07:27:07 i

Är redan vaken ! Tiiiiidigt ;) men så blir det när man är tvåbarnsföräldrer för en dag. Våra vänner är inne på bb å ska ha en liten bebis till så vi har fått äran att vara med deras dotter :) å hon är ingen sjusovare som Ebbe ! Men halv åtta är ändå helt okej !

Blir en spännande dag idag och jag hoppas att det går bra för både dom och mig :) om någon har tråkigt får ni gärna komma hit ! Kramis :)

Tjejmys

Publicerad 2013-02-27 12:01:45 i

Igår va vi först hemma hos Sophia å Theodor å tog en härlig promenad å sen fick vi våfflor, mums ! :)

På kvällen åkte jag och Ebbe hem till Tanja där vi fikade med Linnéa, Alexandra å Fenja :) sån mysig liten tjej bara två månader, gos ! :) Ebbe härjade runt som vanligt och pillade å petade på allt, men det är väl bara å vänja sig :)

Idag ska vi iväg och äta lunch med Sofie och ikväll blir det storhandling, kylskåpet ekar !!

Först ska bara min älskling vakna :) tjing !

Så ska det låta... Eller inte !

Publicerad 2013-02-24 20:43:31 i

Idag har vi varit på överby. Skulle köpa present till morfar å kläder/skor till Ebbe ! Men som vanligt hittade jag ingenting till Ebbe, så hemskt kräsen så jag blir tokig på mig själv, å snål ! Skor kostar ju skjortan om man ska ha ett par snygga å bra :) och det värsta är ju att han kommer växa ur dom innan han hinner slita på dom ;) skulle bara in till Emelie å säga hej, men Gina tricot levererar ju alltid så fick köpt mig en ny plånbok ! :) present till morfar såklart också som vi hade med oss på kalaset :) alla va med så det blev många till bords å maten mormor hade lagat va underbar !

Andreas spelar tv-spel å Ebbe har somnat så jag sitter å myser framför teven helt ensam. Kollar på "så ska det låta" å finns det nån tråkigare än Patrik Isaksson ? Å sjunga kan han inte heller ;) lätt å sitta i soffan å tycka å tänka ! :)

Hoppas du haft en härlig helg, pussipuss !

Fredagsmys

Publicerad 2013-02-22 23:03:57 i

Förra lördagen va jag ju hemma hos mamma å dom och fick räkor, tyvärr blev det lite sent så jag hann inte äta färdigt ! Så jag har gått hela veckan å längtat till idag då jag skulle unna mig lite räkor :) så jag åkte å köpte ett halvt kilo bara till mig å en smörgåstårta till min kära man (han hatar färska räkor, knäppt) å snacka om att det va huuuuur gott som helst ! Å det bästa med räkor är att man kan äta massor å ändå få plats med godis :) mums !

Så nu har vi frossat färdigt till veckans nya avsnitt av "The Vampire Diaries" å är proppmätta ! :)

Har även gjort en triple chocolate cheesecake idag som vi skulle ha till middag imorgon med goda vänner, men Ebbe fick feber i eftermiddags så dom kommer troligtvis inte :( tråkigt då vi saknar dom maaasssor !! Dom ska ha bebis om typ bara några dagar så man vet ju inte när man kan ses sen ;)

Dags för kudden kanske, nattinatt !

Tv-kväll !

Publicerad 2013-02-20 22:32:27 i

Onsdag är min tv-kväll ! :) först Sveriges mästerkock, sen Mia på grötö å nu hart of dixie ! Har du sett hart of dixie ? Så jäkla bra !! Top 5 av alla serier jag sett helt klart :)

Idag har jag å Ebbe varit å hälsat på på jobbet. Det va mysigt, som alltid :) Ebbe fick inte sovit sin förmiddagslur så han slocknade innan jag ens hann starta bilen när vi skulle åka hem :) gosen !

Måste koncentrera mig på Zoe Hart nu, tjing !

Melodifestivalen å tjejmys

Publicerad 2013-02-17 10:54:54 i

Igår kväll kom min bästa Emelie hit med en jättegodispåse å annat gott för å kolla melodifestivalen med mig å Ebbe :) hon är alltför bra ! Innan hon kom va jag hemma hos mamma å pappa å fick lite färska räkor till middag, det godaste som finns ! Men får inte äta räkor hemma för Andreas tycker att det luktar så illa ;) så då får man ju passa på :)

Tycker att melodifestivalen varit rätt kass hittills men igår blev jag lite kär i Körberg å company ! :) det är så det ska låta ! Inte massa fjantar som dansar bättre än dom sjunger :) pensionär? Jag ? Absolut !!

Nu blir det "greys" å "hart of dixie" medans Ebbe sover ! :)

En unge i minuten :)

Publicerad 2013-02-14 16:32:11 i

Kollade på "En unge i minuten" förut idag. Å hur ont det än gjorde finns det ingenting som kan slå känslan av att få upp sin bebis på magen ! Längtar verkligen tillbaka dit :) när man hade det där lilla knytet hud mot hud och man plötsligt hade hjärtat utanför kroppen ! Jag älskar dig Ebbe av hela mitt hjärta och du är det bästa som hänt mig <3

Å Andreas med såklart, du är den bästa pappan som finns och jag älskar dig i oändlighet :) <3

Vårdcentralen

Publicerad 2013-02-13 15:25:43 i

Idag har vi varit på vårdcentralen för första gången med Ebbe. Han har haft hosta å feber sen i lördags och jag har tyckt att han andas hastigt och han kan liksom inte ta ett djupt andetag och lugna ner sig utan det låter som att han har sprungit ett maraton ;) ringde i måndags och fick tid idag, toppen ... Iallafall så va det inget fel på honom, men fick lite medicin så han ska kunna andas lättare :) kändes lite dumt att traska in där med ett barn som skrattar och leker och pratar, men han är inte sån hela dygnet ;)

Så denna veckan är en sitta-hemma-vecka, inte alls speciellt roligt men jag vill ha en frisk bebis innan vi hittar på grejer igen :)

Nu kommer han och tycker att vi ska kramas, pusshej !

Movienight

Publicerad 2013-02-04 22:52:41 i

Ikväll somnade Ebbe innan klockan nio, kors i taket ! :) så jag å Andreas fick lite tid att kolla på film å äta popcorn, mysigt :) kan man behöva då och då !

Ebbe har sovit i sitt rum i en å en halv vecka nu och det har gått kanonbra ! Går in och lägger honom och säger godnatt och så gråter han en liten stund och sen somnar han :) va lite skeptisk till det här med att han ska gråta sig till sömns, känner mig som en hemsk mamma men man måste ibland gå emot sina principer ! Snart lär han sig att det inte är någon fara :) och jag får lära mig att det inte är farligt om han gråter lite :)

Imorgon ringer klockan halv nio för att gå in å väcka skruttas :) godnatt !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela