hjarterdaam.blogg.se

Sara, 24 år och mamma till världens bästa grabbar, Ebbe å Max :)

Äntligen hemma

Publicerad 2014-04-06 16:12:36 i Allmänt,

I torsdags kväll fick vi komma hem från sjukhuset på permission. Och dom sa till oss att vi skulle ringa på fredag morgon å berätta om vi tyckte han va bättre eller om vi ville komma in igen. Men jag tyckte han mådde likadant som på torsdagen så vi valde att stanna hemma. Och nu är det söndag och han mår fortfarande ungefär lika :) Han är inte så snorig längre men fortfarande hostig och slemmig i halsen.

Såååå himla skönt att vara hemma ! Det är ju pest att ligga inne på sjukhus. Speciellt när man får dela rum och inte kan vara sig själv på fyra dagar ! Be om lov för att få gå på toaletten å äta när det passar in i Max sovschema :( å sen längtade jag ju ihjäl mig efter Ebbe !!

Nu har vi ju varit hemma allihop i tre dagar och man märker ju på Ebbe att han varit mycket med sin pappa. Nu är det inte jag som står högst på listan längre ;) Han vill dock väldigt gärna gosa hela tiden å det uppskattas :)

Jag skulle ju recensera linas, men det har helt fallit i glömska och nu är det dags för en ny vecka ! :) Hoppas på godare och roligare mat denna veckan, för förra veckan va inget nytänk direkt och vissa av rätterna kunde jag lagat bättre själv ! Men jag ger inte upp :) Så om en stund ska jag åka å hämta kassen :) Får se om jag kommer ihåg att skriva nåt om maten denna veckan !

Hoppas vi blir helt friska snart också så vi kan börja umgås med våra vänner igen ! Å speciellt Emelie å Colin som vi saknar så väldans mycket, trots snapchattarna ;) haha !

Hoppas ni haft en härlig helg där ute :) pusshej !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela