hjarterdaam.blogg.se

Sara, 24 år och mamma till världens bästa grabbar, Ebbe å Max :)

Magsjuk

Publicerad 2013-01-30 20:53:44 i

Ja, i måndags när vi kom hem från babysimmet så kom magsjukan som en blixt från klar himmel ! Hela kvällen va blää men nu är jag frisk :) hoppas mina grabbar klarar sig !

Tog en liten promenad förut ner å hämtade posten, det va skönt med frisk luft men våran backe upp till huset är fruktansvärd !! Måste gå oftare helt enkelt :)

Imorgon om vi fortfarande är friska blir det öppna förskolan, weii !! :)

Sov gott

Publicerad 2013-01-25 09:42:59 i

Inatt fick Ebbe sova i sitt egna rum för första gången :) kändes naturligtvis jättekonstigt igår när vi skulle gå å lägga oss när han inte va i samma rum. Va orolig för att jag inte skulle höra om han vaknade å va ledsen. Men 8.30 i morse vaknade han å va inte alls ledsen :) kändes skönt i mammahjärtat ! Duktig kille :)

Idag ska vi till bushuset med Ebbes kompisar å det ska bli kul ! Blir jag kanske tvungen att åka rutschkana !!! Ska käka lunch där å umgås å sen ska jag en sväng till jobbet å kolla hur butiken blev :) har ju ny ägare nu å en renovering har gjorts så det är jätteroligt ! :)

Puss å kläm

Barnrum

Publicerad 2013-01-23 13:08:34 i

Det snurrar runt en massa idéer i mitt huvud angående Ebbes rum ! Det är snart dags för honom att flytta in dit men innan dess vill jag gärna att det ska vara lite färdigt :) just nu har han bara en säng och det blir ju lite tomt ;) har hittat en grymt snygg lampa å lite möbler men det är ju inte direkt billigt ! Så får nog vänta till Ebbes födelsedag så han kan önska sig lite grejer :) det blir grönt å blått å stjärnor, kommer bli kanoners !

Puss på er !

Ett litet steg för Ebbe, ett stort steg för oss :)

Publicerad 2013-01-20 13:15:34 i

Igår tog Ebbe sina första riktiga steg !! :) å nu tror han att han alltid kan gå, så han släpper taget å sen ramlar han, goding. Känns lite tidigt att börja gå när man är nio månader, men men, inget att göra nåt åt ! Roligt med alla dessa framsteg :) vi är väldigt stolta här hemma iallafall !

Sov hos mamma å pappa inatt då Andreas va iväg på äventyr. Blev bjuden på god mat och Ebbe fick så mycket uppmärksamhet så han va nog nöjd :)

Nu blir det ligga i soffan hela dan, pusshej !

Det blir inte alltid som man tänkt sig !

Publicerad 2013-01-18 23:22:30 i

Ikväll har vi varit på middag hemma hos några vänner :) började väldigt trevligt å alla var nöjda å glada ! Skulle precis sätta oss å äta då ett av barnen spyr, stackars liten. Vi får verkligen hoppas att det bara va att magen va full med godis å ingen magsjuka, men det lär vi ju märka inom några dagar :)

Vi åt ändå allesammans, plankstek å till efterrätt chokladpudding, så gott ! :) min andra plankstek denna veckan, lite lyxigt faktiskt ! Trots spya stannade vi en bra stund till och satt och tjötade, spel och andra roligheter får vi ta en annan middag ;)

Nu är det dags för sängen å hoppas hoppas att vi slipper magsjukan nu ! Natti <3

Sjusovare

Publicerad 2013-01-16 09:43:39 i

Har dom senaste veckorna haft turen att få sova till tio nästan varje morgon :) men sena morgnar blir till sena kvällar så igår bestämde jag mig för att ställa klockan på nio och försöka vänja oss vid att gå upp då ! Å så i morse vaknade Ebbe naturligtvis 8.30 :) å när man är van vid att få sova till tio är det riktigt jobbigt att gå upp så "tidigt" ! Vet att vi är riktigt lyckligt lottade med våran sjusovare :)

Har aldrig känt av trötthet under dessa första 9 månaderna med våran underbaring :) å det är väl bara å njuta !

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag så förslag mottages gärna :) puss på er !

Jobbig natt

Publicerad 2013-01-14 10:53:59 i

Ebbe vaknade 1.15 inatt å somnade inte om igen förrän tre timmar senare !! Han var varken glad eller ledsen så förstår inte vad han ville :( man känner sig som en knäppis när man är vaken så å kämpar å kämpar för att få honom att somna om ! Hoppas det var enda gången :) fick ju iallafall sova till tio sen som tur va !

Idag ska vi iväg på sim å det ska bli skönt att få komma iväg lite :)

Ha en go måndag i snön :)

God mat å äntligen godis !

Publicerad 2013-01-12 20:12:13 i

Precis ätit en supergod middag :) fetaostfylld fläskfilé med soltorkade tomater och balsamvinägersås ! I LOVE IT !!!! Å nu dyker vi ner i kvällens efterlängtade godispåsar :) hoppas ni har en härlig lördag där ute ! :)

Ikeabesök

Publicerad 2013-01-11 16:15:24 i

Idag fick jag äntligen med mig min kära sambo till IKEA :) var tvungen att köpa nånting att förvara Ebbes leksaker i när han inte leker med dom :) dom ligger annars överallt i hela vardagsrummet och det känns sådär när man trampar på dom små figurerna ! ;) köpte även kantskydd till soffbordet och Ebbe va där direkt å skulle pilla å smaka på den, dummerjöns !

Han är i en riktig upptäckarålder nu och måste kolla och känna och smaka på allt :) så fort man går någonstans hänger han på !

Badhus å träningsmatch

Publicerad 2013-01-10 23:25:41 i

Började denna torsdagen som vi brukar med öppna förskolan :) man märker så tydligt när man kommer dit hur mycket som har hänt med Ebbe. Förut kunde jag ju lägga honom eller sätta honom bland leksakerna och där satt han tills jag flyttade på honom, nu är det annorlunda :) det är ett evigt jagande och han ska klättra på allt och alla !

För att få utlopp för myrorna i benen åkte vi med Sophia å Theodor till Vänersborgs vattenpalats :) va knappt något folk där så vi hade nästan hela badhuset för oss själva ! Himla skönt å Ebbe tyckte att det va helt underbart :) dit ska vi åka många gånger, och också testa andra badhus !

Spelade träningsmatch ikväll också mot jumbon i våran korpenserie, vann med 8-1 :) skönt med vinst som alltid men vi var väl inte helt nöjda. Tycker dock att det inte är så mycket att hänga upp sig på :) livet går vidare och vi fick iallafall lirat :)

Hoppas jag blir bättre på att blogga nu så ni inte slutar följa mig :) pusshej !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela