hjarterdaam.blogg.se

Sara, 24 år och mamma till världens bästa grabbar, Ebbe å Max :)

Underbart

Publicerad 2013-03-30 20:30:55 i

Många härliga och underbara saker har hänt och kommer att hända under 2013, men den allra bästa grejen är att min bästa vän sen 15 år tillbaka ska flytta till ett hus bara 500 m härifrån !! :) kommer bli en härlig sommar med grill å mys :)

Nu ska deras lägenhet bara säljas också, så är du sugen på en grymt härlig lägenhet i lilla Edet så kolla in kullåsgatan 3 på hemnet ! :)

Weirdos

Publicerad 2013-03-27 23:56:02 i

Jag tror att jag å min vän Emelie har nån slags mental rubbning !! När vi börjar prata kan vi inte sluta. Idag satt vi i min bil utanför hennes lägenhet i en å en halv timme efter träningen å pratade ! Och det händer varje gång ... Vi kunde ju åtminstone gått upp till lägenheten å ätit lite kvällsmat istället för att sitta i en bil som två psychos ;)

Men det är väl kanske så när man känt varandra i 15 år !!

Nu är jag iallafall redo att hoppa in i duschen å gå och lägga mig :) natti !

Måndagsmys

Publicerad 2013-03-25 22:02:26 i

Vi skulle bara åka till Kenny å Linn i förmiddags för att killarna skulle träna, å så blev vi där hela dagen :) tanken var att vi skulle storhandla på vägen hem men det blev för sent så vi får väl göra det imorgon istället. Det va helt klart värt å stanna för dom är ju för goa å jag fick bebisgosa !!! Underbart :)

Du har säkert haft en härlig dag ute i det fina vädret :) kramis !

Segerns sötma

Publicerad 2013-03-24 23:13:41 i

Ännu en seger att lägga till samlingen :) ikväll vann vi mot det lag som vi slåss om andraplatsen i serien mot ! Å det va en jämn match som vi till slut vann med 4-3 :) det är alltid kul att vinna, men det är extra roligt när man vet att man spelat riktigt bra !! Så jag och Emelie åkte förbi donken innan vi åkte hem för att fira :)

Nu har vi en match kvar, och den är mot seriesegrarna å avgör om vi blir tvåa eller trea :) oavsett är vi väldigt nöjda ! Eller iallafall är jag det :)

Tjing tjong !

Fredagsmys

Publicerad 2013-03-22 21:49:00 i Allmänt,

Längtar tills Ebbe blir äldre så jag har någon att kolla på fotboll med här hemma, förutsatt att han kommer att tycka om fotboll lika mycket som jag ;) Det hoppas jag iallafall på ! Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till .. haha ! Sitter här ensam och kollar på landskampen och Andreas spelar tv-spel :)

Ganska skönt ändå :)

Har ont i ryggen för att jag har legat alldeles för mycket i soffan denna veckan ! Ebbe har ju vart förkyld å så det här med spyorna, så vi kan ju inte åka iväg någonstans. Men hoppas han inte spyr inatt så vi kanske kan åka på en liten tur imorgon :) Och om det är fint väder på söndag så ska Ebbe få gå på första fotbollsmatchen för i år :)

Hoppas din fredag är lika mysig som min ! Pusshej

Fotboll eller tv-spel, det är frågan ?!

Fy fan !

Publicerad 2013-03-21 09:54:04 i

Vaknade 02 inatt av att Ebbe va ledsen, det händer nästan aldrig så både jag och Andreas väntade lite med att gå in. Men han somnade inte om så jag gick upp och tänkte att jag skulle bara ge honom lite vatten och näsdroppar. Å när jag kommer in i hans rum har han spytt ner HELA sängen och sig själv ! Usch !!! Vi hoppade in i duschen och han va hur glad som helst :) tok ! Spya överallt och Andreas fick tömma hans säng och tvätta. Sen gav jag honom lite mat och Andreas gick och la sig igen, så spyr han ner hela sig själv igen och mig och soffan, bara att börja om. Stackars liten, men trots spyor skrattade han och tyckte ändå livet va bra :) la honom i resesängen i vårat rum och somnade om vid halv fyra och nu är allt som vanligt ! What a night !

Hoppas du har haft en god natts sömn iallafall :)

Städ

Publicerad 2013-03-17 12:17:23 i Allmänt,

Nu har vi fått städat lite och gjort iordning för i eftermiddag blir det kalas för Moa, Anton å Ebbe :) Mamma har fixat mat och har gjort efterrätt, ska bli gott !

Igår va vi i Slottskogen med familjen Färjhage/Leinonen, det va mysigt med bra väder och barnen va snälla :) Men usch vilket dåligt samvete jag fick när jag tog av Ebbe vantarna å händerna va iskalla !! Satt hela vägen hem och försökte värma dom men det tog en bra stund innan dom blev varma igen, stackars liten.

Hoppas du har en bra söndag ! Kram

Ugnspannkaka

Publicerad 2013-03-14 13:20:43 i

Har precis gjort ugnspannkaka för första gången, och betyget från Ebbe verkar vara väl godkänt ! Han bara slänger i sig maten !! Gjorde en med vaniljsocker, blåbär och hallon, riktigt lyxig :) och till mig som är vuxen serveras den med vaniljglass :) mums !

En helt vanlig tisdag

Publicerad 2013-03-12 11:43:56 i Allmänt,

Här hemma händer det inte mycket. Ebbe vaknade tidigt imorse så han sover nu och jag passar på att laga lunch så den är färdig när han vaknar. Har ingenting planerat mer än öppna förskolan denna veckan så lär väl bli en rätt seg vecka ;) Är öppen för förslag !

Igår va vi hemma hos våra vänner som har en liten nyfödd å han va ju alldeles för söt ! Man blir ju helt varm i kroppen av dom där små :)

Innan vi åkte dit så va vi i Göteborg och fick bytt den där tröjan som gick sönder, å passade även på att köpa en skjorta till Ebbe som han kan ha på kalas på söndag :) Så kul när det finns så mycket fint nu till våren och han börjar bli så stor så han kan ha annat än mysbyxor och body !

Jaja, om det är någon som har tråkigt i veckan så är det bara att hojta ! Pusshej

Badhuset

Publicerad 2013-03-06 16:25:38 i Allmänt,

Idag har vi varit på Älvhögsborg med Sophia å Theodor och badat :) Mysigt att komma iväg å bada lite, men inte det bästa badstället för småbarn ! Lite för kallt både i bassängerna och runtomkring, så fick bli en varm och go bastu efteråt :)

Ebbe kanske fick i sig en bit av någon växt förut så nu blir det stenkoll hela kvällen så den inte va giftig !

Gick in till Oden och åt lunch sen och passade då på å säga hej till Emelie, hon bara jobbar å jobbar :) Duktig tjej det där !

Nu har Ebbe somnat så jag ska kolla reprisen av "Farmen" å kanske slumra lite i soffan :) Pusshej !

Besviken !

Publicerad 2013-03-05 20:50:04 i Allmänt,

Va ju iväg i helgen och köpte kläder till Ebbe, å däribland en tröja som jag tittat på i flera veckor. Så jag slängde den i tvätten i morse, och tvättade enligt tvättrådet just för att jag va rädd att den skulle bli förstörd. Å ändå sen när jag skulle hänga den på tork så såg jag att den va trasig !!! Båda armbågslapparna hade lossnat i sömmarna, suck ... Så nu måste jag åka in till Göteborg å reklamera den, å jag får väl testa en ny likadan eftersom jag älskar den, men finns en ganska stor risk att det händer samma med den ! :( Jaja, tur att han har andra kläder så länge ;)

Liten blir stor

Publicerad 2013-03-05 19:28:13 i

Nu går Ebbe mer än va han kryper hemma :) han är så duktig ! Märker så tydligt att han börjar förstå saker mer och mer ! Han vinkar när man säger hej och hejdå och klappar händerna när han gör nåt bra :) sover i sin säng i sitt rum hela nätterna och bråkar sällan när det är dags att sova, man är ju för stolt !

Förut satt Andreas å prata i telefon och då kom Ebbe å satte sig i hans knä och gav honom två blöta pussar, det är kärlek det :)

Vi simmade igår iallafall och Ebbe tyckte att det var hur roligt som helst, roligare än på länge :) så nu ser vi fram emot alla badstunder med vänner å familj under vår/sommar :)

Pusshej !

Mammahelg :)

Publicerad 2013-03-04 12:02:07 i

Denna helgen har jag haft en riktig mammahelg :) i lördags va jag iväg på fotboll hela dagen med mamma å pappa, först kolla vi lillebror å Göta, sen åkte vi å kolla lite på västerlanda. Härligt å gå på fotboll men det blåste så det va inte direkt varmt !

Igår skicka jag till mamma å fråga om hon ville åka med till Göteborg å kolla skor och kläder till Ebbe, å det ville hon :) fick även med oss min syster så vi hade en riktig tjejdag ! Åt kinabuffé å dom hängde snällt med in i varenda affär jag skulle kolla i. Tycker det är jättejobbigt att hitta skor och kläder till Ebbe, är väldigt kräsen som jag skrivit tidigare. Men nu va jag verkligen tvungen att köpa så det va bara att ge med sig :) tur att mamma va med så hon kunde pusha på mig att handla ;) det blev iallafall tre par helt okej skor och lite nya fräscha kläder från zara :) Ebbe va nöjd när jag kom hem och han fick prova :)

Idag är det sista babysimmet, men vet inte om vi ska dit. Ebbe har blivit lite förkyld och han tycker det är jobbigt att simma när han är tät i näsan. Lillfisen !

Lägger in ett litet collage på det Ebbe fil, tjing !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela