hjarterdaam.blogg.se

Sara, 24 år och mamma till världens bästa grabbar, Ebbe å Max :)

Vinterbarn

Publicerad 2014-01-29 13:59:43 i Allmänt,

Att få barn på vintern har jag insett inte är så roligt. För det första är det kallt ! Å för det andra så är alla sjuka :( vi har snart varit hemma i två veckor och det kryper så i benen på mig. Jag vill åka till Ikea å Ullared å jag vill hitta på massa andra saker men vi kan inte göra nånting !! Känns så onödigt om lillebror skulle bli dålig bara för att jag är rastlös. Men imorgon efter BVC kanske vi ska stanna nånstans å åka lite snowracer, eller jag får la titta på men då får jag lite frisk luft iallafall !

Annars är allt bra med oss :) lillebror sover å äter fortfarande jättebra :) vaknar för mat 1-2 gånger/natt å sover mest hela dagarna :) Ebbe leker å stojar här hemma å det är så kul å se hur han växer å utvecklas just nu, alltid nåt nytt :) 

Dags för lunch, tjing !


Älskade lillebror !

Publicerad 2014-01-23 23:14:17 i Allmänt,

Idag är lillebror en vecka gammal och vardagen hemma flyter på riktigt bra :) han sover å äter och emellanåt så gosar vi ! Inatt sov han 00-7.30 !! Trodde jag såg fel på klockan när vi vaknade ;) jag har tur med barn som sover verkar det som :) men han är underbar, så mjuk och go :) och Ebbe tycker hittills att lillebror är go att ha hemma. Han går och kollar honom då och då så han mår bra och säger till oss när han är lessen :) och vill gärna hålla och kramas, men bara en kort stund :)

Så hittills har tvåbarnsföräldralivet varit bättre än väntat :),hoppas det håller i sig länge :)

En "förlossningsberättelse" kommer inom kort, ska bara hitta lite tid till det :) kraam !


Sista besöket

Publicerad 2014-01-14 13:53:24 i Allmänt,

Idag hade jag sista besöket hos barnmorskan ! Lämnade ett blodprov och mätte å lyssnade på bebis för sista gången :) känns helt konstigt att det redan var sista gången, tiden har gått rätt fort ändå ! Allt såg bra ut med alla värden och bebisen verkar må bra :) barnmorskan gissa på att den kommer väga 4250g, va tror ni ? ;) hon sa aldrig sfmått eller hjärtljud, men det känns ju rätt oväsentligt just nu :) vill bara att det ska bli torsdag nu !

Fick ta med Ebbe idag för Andreas blev inringd på jobb imorse. Känns väl sådär i kroppen efte att ha lyft i och ur honom ur bilen fyra gånger ;) va tvungen att köpa lite gott på Boströms som jag ska ha efter snittet och in på Apoteket för å köpa sån där skrubb jag ska tvätta mig med imorgon ! Mycket som ska förberedas nu :)

Har satt mig i soffan å väntar på att Ebbe ska somna å kanske att jag också slumrar en stund :) pusshej !

Sista helgen

Publicerad 2014-01-12 22:43:58 i Allmänt,

Så va sista helgen till ända då vi bara är tre i familjen ! Helt f*cking galet !! Om tre och dagar och en natt kommer vi plötsligt att vara fyra :) underbart !! Men det känns ändå lite overkligt att det inte är mer dagar kvar. Kommer ihåg när man sa att det "bara" va tre månader kvar, å nu är det plötsligt BARA tre dagar :)

Igår blev vi bjudna på spontanmiddag hos Christian å Martina :) så mysigt när man inte har nåt planerat å man blir inbjuden sådär :) det är nåt som vi måste bli bättre på ! Är ju så härligt att umgås med sina vänner :) vi åt väldigt god mat å sen spelade vi spel ! :) och idag har vi inte gjort många knop, lämnade hemmet en sväng för å handla lite å då köpte vi med pizza hem :) 
uppskattat av oss alla !

Nu är det dags att sova så måndag kommer fort å sen tisdag å sen onsdag å sen bebis :) natti !


Nu börjas det

Publicerad 2014-01-10 13:41:11 i Allmänt,

Efter att ha sett Bingo Rimérs film från deras kejsarsnitt med senaste barnet börjar jag bli en aning nervös ! En helt underbar film som visar alla känslor, och i början framförallt hennes rädsla. Och om sex dagar är det jag som ligger där och väntar på att bebisen ska komma ut. Tror det börjar sjunka in nu att det faktiskt ska hända. Det är ju ändå en rätt overklig grej att få barn. Man kan inte riktigt förstå hur allt det där kan fungera. Men som jag längtar ! Vill bara att torsdagen ska komma nu så jag inte behöver va så nervös längre :) om ni inte har sett den så måste ni se ! När syskonen kommer in å får träffa sin bror för första gången, woow ! 

Ja nu längtar jag massor !!!

Boa eller inte

Publicerad 2014-01-08 14:17:10 i Allmänt,

Alla frågar mig om jag packat väskan och bäddat bebissängen, och svaret är nej ! Med åtta dagar kvar så har jag inte förberett nånting för bebis ankomst ;) jag har fått barn en gång och då ordnade jag det mesta veckan innan, å med facit i hand vet jag att man inte måste fixa nåt innan bebisen kommer ! Sängen står i mammas å pappas garage och den kan la dom ta med hit när dom kommer å hälsar på :) vet att jag måste stanna på bb i tre dagar och skulle det va nåt som tvunget måste ordnas så kan la nån göra det under tiden jag sitter inspärrad ;) haha ! Tänkte att jag skulle packa väskan på onsdag nästa vecka, jag vet ju att bebis kommer på torsdag morgon :) kalla mig galen men sån är jag !

Däremot så vill jag göra iordning i alla andra rum här hemma, speciellt Ebbes å det tänkta lekrummet :) har kommit en bra bit på väg och nu är garderoben klar och jag har köpt tyg så jag kan sy gardiner :) skönt att Andreas är hemma en månad från att bebis kommer för då förhoppningsvis orkar man greja lite :) blir nog lite rastlöst annars ! 

Som jag längtar tills nästa torsdag !! Pusshej !


Äntligen 2014

Publicerad 2014-01-01 10:46:43 i Allmänt,

Godmorgon 2014, äntligen är du här !! Nu kan jag andas ut å försöka njuta av dom sista två gravidveckorna, även om det är allt annat än lätt just nu. Har varit så nojjig över att bebis ska komma för tidigt å komma 2013, det hade varit så tråkigt då våran mini å Emelies mini inte hade blivit lika gamla ;) världslig sak egentligen men ändå ! Haha ! Nu är iaf den väntan över å nu väntar vi bara på att bebis ska komma ut :)

2013 har varit ett bra år, ett helt år av mammaledighet och massa tid med min underbara unge :) å massa små goa bebisar som kommit till världen ! Tror att 2014 kommer bli minst lika bra, tillochmed lite bättre :) 

Hoppas inte gårdagen tog för hårt på er ! Kram !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela