hjarterdaam.blogg.se

Sara, 24 år och mamma till världens bästa grabbar, Ebbe å Max :)

Lite nytt

Publicerad 2013-05-26 20:20:09 i Allmänt,

Fick äntligen tummen ur å beställde lite nya kläder till mig själv. Sen Ebbe kom och jag slutade jobba ekar det i garderoben. Eller rättare sagt, det finns kläder, men dom är antingen trasiga eller bara allmänt tråkiga ;) Kände nu när det varit så fint väder att jag inte haft nåt att ta på mig ! Bara mina gamla vanliga året runt kläder i svart. Så jag gick in på HMs hemsida och klickade hem fyra klänningar för 99:-/st, grymt bra !

Ska bli spännande å se om dom passar !

Kungsbacka

Publicerad 2013-05-21 18:22:50 i Allmänt,

I morse åkte jag och Ebbe till Kungsbacka för å hälsa på i Linnéa å Meléas (och Robins) ny lägenhet :) Jättehärligt läge och lägenhet och Ebbe sprang rakt in och skulle leka ! Han är inte blyg den grabben. Hade en härlig förmiddag där och vi fick åka hem i tid för å slippa köerna genom Göteborg. Nästa gång är det deras tur att komma till oss :)

Regn !

Publicerad 2013-05-20 09:54:43 i Allmänt,

Igår kom äntligen regnet, som jag har längtat ! Har haft en hård helg med värmen så det va skönt att få lite frisk luft :)

Andreas öppnade dörren och släppte ut Ebbe på altanen i regnet, han blev överlycklig ! Sprang rakt till poolen och hoppade i, haha. Å där stod han å sjöng i regnet :) Tur att man vet att det inte är av kyla man blir sjuk, haha !

Värme !

Publicerad 2013-05-17 17:44:19 i Allmänt,

Det ser så härligt ut när alla man följer på instagram lägger ut bilder på det fina vädret och allt man kan göra. Men jag får panik ! Och ångest för jag klarar inte av att vara ute när det är sånt här väder. Men jag måste ju, för Ebbe måste ju ha frisk luft och D-vitaminer från solen. Det är väl en sak om man har nära till en lekplats och ett barn som kan gå ordentligt och inte ramlar och slår sig hela tiden ;) Men jag är en riktig tråkmåns när det gäller sol och värme !! Så är det bara :)

Och AC'n i våran bil är kass så man får ju värmeslag så fort man ska åka iväg. Tacka vet jag 15 grader å regn ;) haha ! Kram på er !

Inredning

Publicerad 2013-05-12 12:23:54 i Allmänt,

Jag är så sugen på att göra Ebbes rum snart. Just nu är det supertråkigt där inne, en säng och en halvfärdig bokhylla är vad han har ! Men det är svårt att hitta bra saker till bra priser. Och jag önskar att jag hade varit bättre på att fynda och fixa till saker själv, men har noll fantasi ! Vet vad jag vill ha när jag ser det, men då brukar det också kosta en förmögenhet.

Måste också hitta inredning till nya badrummet som vi förhoppningsvis kan göra nu till sommarn när skattepengarna har kommit :) Vill ju ha ett badkar så Ebbe kan få leka och bada och inte bara duscha med oss :)

Andreas har varit ute hela helgen och fixat med tomten, så har haft en hel del tid att fundera och tänka på allt som behöver ordnas med här inne ! :) Trodde att vi hade gjort klart i huset när vi flyttade in, men det dyker upp saker hela tiden. Det ska fixas där, och skruvas där, och tapetseras här och kaklas där ! Hopplöst ;) Man skulle haft obegränsat med pengar ! Tjing !

Lördagen

Publicerad 2013-05-06 14:39:27 i Allmänt,

Igår va man inte pigg ! ;) Hade riktigt trevligt på vår lilla årsfest i lördags. Efter att vi hade ätit middag och bowlat så gick halva gänget vidare till Butlers. Vi fick fribiljetter så det va gött att gå in gratis :) När dansgolvet öppnade gick vi ner dit och dansade till dom stängde ! :) Och jag tror outfiten gick hem ;)

Så som sagt igår va man inte pigg och det fick bli pizza till lunch, gött !! Nu lär det väl dröja ett tag tills den här morsan kommer ut igen ;) Pusshej !

Alldeles allena

Publicerad 2013-05-04 15:35:42 i

Ligger i soffan och har precis kollat veckans avsnitt av "Hart of Dixie" :) njuter av lugnet å tystnaden ! Andreas å Ebbe har åkt på kalas å snart ska jag börja göra mig i ordning för kvällen ! Det vankas årsfest å bowling med innebandybrudarna :) ska bli så jäkla kul ! Köpte en helt ny outfit igår så får se om man gör succé ikväll :)

Spotify på å dags att börja !! Tjing !

Fotboll

Publicerad 2013-05-01 16:05:21 i

Idag har vi varit hemma hos min mamma hela dagen :) Andreas har hjälpt henne med bilarna och grejat lite med våran bil.

Jag, mamma å Ebbe va borta vid fotbollsplanen förut där Ebbe fick springa fritt :) med bollen på fötterna gjorde han det med glädje ! Blir nog en fotbollsspelare av honom en dag ;) så skönt att ha tillgång till en stor gräsplan och det finns ju även rutschkana å sandlåda där :) om vädret tillåter kommer vi spendera många långa dagar där och även gå upp till sjön å bada !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela