hjarterdaam.blogg.se

Sara, 24 år och mamma till världens bästa grabbar, Ebbe å Max :)

Äntligen hemma

Publicerad 2013-06-25 08:22:09 i Allmänt,

Ja, nu är dom äntligen hemma igen !! Igår hämtade jag mamma, pappa, Moa å Becka på Landvetter efter deras 12 dagar i Grekland :) Och åååååå va skönt det är att dom är hemma ! Nu sitter jag å Ebbe å bara väntar på att mamma ska va klar hos tandläkaren å sen kommer dom hit ! :) Yeyy !

Min lilla bror

Publicerad 2013-06-23 18:16:59 i Allmänt,

Idag har vi nästan haft en heldag med min älskade bror. Han köpte med sig pizza å vi har bara softat å kollat på tv hela dagen. Han är för bra ! Ebbe tycker också det är himla mysigt när hans morbror är här, å han får låna hans telefon ;)

Men nu har han åkt hem å vi ska äta rester å antagligen fortsätta sitta i soffan ! :) Pusshej !

Underbart

Publicerad 2013-06-20 19:36:14 i Allmänt,

Idag har det hänt något alldeles underbart ! Ebbe har fått en liten syssling, Loui :) efter många timmars väntande fick vi äntligen veta att han kommit ut hel å ren ! :) ser så väldigt mycket fram emot att träffa denna skrott å se om han är lika lik sin pappa i verkligheten som på kort :) underbart när det kommer små bebisar till världen !

När Andreas kom hem förut fyllde vi poolen så Ebbe fick bada lite i värmen, det uppskattades å jag tror vi va ute i nästan en timme :) nån kommer sova som en stock inatt, å det passar bra det då vi har en heldag hos Kenny å Linn att se framemot imorgon :) tjing tjong !!

Tjej-tisdag

Publicerad 2013-06-18 22:00:50 i Allmänt,

Idag träffades vi några mammor hemma hos goa Anna å Kasper på förmiddagen. Vi hade naturligtvis med oss barnen allihop så det va full rulle !! :) Men mysigt när man bara kan vara å sitta ute i gräset å sola... Eller inte !! Det är så man önskar att det kunde vara, men jag fick springa efter Ebbe som åt småstenar och klättrade i trappor, suck och hopplöst med en nyfiken ettåring ute ! ;) Det kommer väl en tid då jag också får sitta stilla en stund :) Dom andra barnen skötte sig fint iallafall :)

Ebbe somnade som en stock i bilen hem, å sen sov han en bra stund så jag också fick vilat :)

Pusshej !

Mysdag

Publicerad 2013-06-15 22:48:48 i Allmänt,

Idag har vi varit hos Kenny å Linn hela dagen. Andreas hjälpte Kennys mamma å flytta och jag var med Linn och barnen :) Underbara ungar dom dära, som syskon till Ebbe nästan :) Fick god mat där som vanligt, man blir vääääldigt bortskämd med vänner som kan laga så god mat !!! Å imorgon kommer barnen hit så att dom kan åka och köpa utemöbler till midsommar, kommer bli spännande att ha tre småskitar här imorgon :)

Innan vi ska sova nu så har Andreas monterat våran nya grill, en gasolgrill som just nu tar upp en hel del plats i vardagsrummet ! Hoppas på sol imorgon så den kan flytta ut ;) Ska bjuda Mathias å Therese på premiärgrill imorgon kväll :)

Nä, nu ropar sängen och "How I Met Your Mother" på mig ! Godnatt !

Håkan Hellström

Publicerad 2013-06-09 13:00:00 i Allmänt,

 
Igår va jag och Moa på Håkan, å fy fan va bra han är !! 23000 i publiken å strålande sol, och vi hade grymt bra platser så vi såg allt :) Å några rader till höger om oss stod våran bror å hans kompisar, men dom såg inte oss ;) Kändes ändå skönt att han va i närheten för har inte sett Håkan nån gång utan honom :)

Det va andra gången jag va på Slottskogsvallen och det är ett fantastiskt ställe att vara på konsert :) Håkan va gryyyym och när hela publiken sjöng med i "Nu kan du få mig så lätt" rös jag i hela kroppen ! :) Det enda negativa är att han har gjort så många bra låtar att han inte hann sjunga alla ;)

Allra bästaste Håkan !!

Husvagn

Publicerad 2013-06-07 18:48:50 i Allmänt,

Imorse åkte jag och Ebbe ut till mamma å pappa å deras husvagn :) Dom har den ståendes ute på Orust nu på försäsongen. Mysigt ställe och väldigt barnvänligt :) Ebbe har varit ute hela dagen och han har varit så nöjd med att gå runt barfota på gräset och leka i sandlådan :) Är en lycklig kille som går å lägger sig ikväll :)

Å jag är nöjd att han har fått vara ute idag och jag har fått umgås med mamma å pappa :) Pöss !

Vänner

Publicerad 2013-06-06 09:09:55 i Allmänt,

Vilken härlig kväll vi hade igår ! Så mycket har jag inte skrattat på väldigt länge. Vi fick jättegod mat, trots att inte kocken själv tyckte att hon hade lyckats :) Det är ett underbart gäng dom dära å jag hoppas att det blir många såna kvällar i sommar ! :)

Fick även mina kläder från H&M igår, blev jättenöjd med en klänning men dom andra tre va sådär. Orkar dock inte skicka tillbaka dom så får väl se om dom kommer till användning :)

Snart ska vi åka å hämta Ebbis som har sovit över hos mormor å morfar själv för första gången i natt, saknar honom lite ;) pusshej !

Ikväll

Publicerad 2013-06-05 08:43:00 i Allmänt,

Ikväll ska vi till våra vänner å umgås å ha roligt ! Ska bli jättetrevligt då det va väldigt längesen vi umgicks allihopa :) Hoppas verkligen att jag får ett sms snart om att mina nya kläder har kommit så jag har nåt att ta på mig ikväll ! :)

Å igår så fick vi våran AC fixad så nu kan vi äntligen åka bil i värmen utan att svettas ihjäl ! Yeyy :) Kram på er !

Bad

Publicerad 2013-06-03 18:35:00 i Allmänt,

Efter att ha varit inne hela dagen gick jag å Ebbe till slut ut en stund. Kände att han behövde få komma ut lite annars hade vi nog blivit ovänner ;) Men det är inte så speciellt roligt att vara ute hemma hos oss eftersom att vi bara har stenar och grus och ingen gräsmatta än :( å han snubblar ju titt som tätt ! Efter en liten stund såg vi att grannarna va ute å lekte också, dom har en son som är fem månader äldre än Ebbe. Så vi gick upp till dom en stund å kolla på rutschkanan :) Sen när vi kom hem så kom även Andreas hem !

Han kom med den briljanta idén att gå ut och fylla poolen så Ebbe kunde få bada lite, det har ju varit kanonväder hela dagen ! Han blev jättelycklig och att springa ur och i den där poolen gjorde honom gott :) Blir en tidig sänggång för honom ikväll !

Måndag

Publicerad 2013-06-03 12:18:37 i Allmänt,

Idag är det superhärligt väder, å jag sitter inne ! Har ont i huvudet å halsen och känner att en förkylning är på gång, fy faan va tråkigt ! Ebbe är krasslig han med så ikväll kan vi inte åka hem till Kenny å Linn som vi brukar på måndagar, vi vill ju inte smitta barnen. Denna veckan passar det inte alls bra att bli sjuka för vi har fullt upp med planer hela veckan.

Känner att jag inte har ork att göra någonting alls så här hemma ser det ut som ett bombnedslag. Leksaker överallt å diskberg, men det är så det får va ibland ;)

Hoppas ni har en underbar dag i solen ! :) tjing !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela