hjarterdaam.blogg.se

Sara, 24 år och mamma till världens bästa grabbar, Ebbe å Max :)

Vinterpromenad

Publicerad 2013-11-24 14:08:43 i Allmänt,

Imorse åkte vi hem till mamma å pappa för en liten promenad. Gick upp till stendammen å tillbaka, inte ens 5km, å jag är helt slut i kroppen. Känns som jag fått foglossning å förvärkar, haha ! Så det blir nog inga fler promenader innan bebis kommer ut. Ebbe tyckte dock att det va skönt att komma ut en stund å kommer nog sova gott nu :) 

Vi har ju fått ett datum för snittet nu med, så om inte bebis vill komma ut för tidigt så vet vi vilken dag vi får kramas :)

Nä, nu ska jag äta nån slags lunch å somna i soffan, tjing !

Badhuset å så det där samtalet

Publicerad 2013-11-15 11:09:47 i Allmänt,

Igår åkte jag, Ebbe å mamma till Kungälvs badhus när hon slutat jobbet. Å till skillnad från sist jag å Ebbe va å bada så älskade han det denna gången ! Han va heeeelt galen och sprang runt i vattnet å skratta å även när han fick vatten i ansiktet så va han lycklig. Kanske är bäst att mamma alltid är med ?! :) hon fick tillochmed tvätta håret på honom utan protester :) men själv insåg jag att jag inte tänker åka ensam nån gång nu innan bebis kommer, hade sammandragningar typ hela tiden ! Men det är ju bara åtta veckor kvar nu så kanske inte så konstigt. 

Fick nu på morgonen äntligen ringt det där jobbiga samtalet. Och även om jag visste svaret så blev jag ändå lite lessen och tyckte det va jobbigt. Känner mig bortglömd å lite felbehandlad faktiskt. Men jag får väl tänka på det positiva och det är ju att jag ändå ska va hemma i två år till ! :)

Ikväll ska vi hem till Christian å Martina å det ska bli lika roligt som alltid ! Hoppas dock jag får se på fotbollen, iallafall i bakgrunden :) Pusshej !


Dålig morgon

Publicerad 2013-11-13 11:43:46 i Allmänt,

Jag har sovit som en kratta inatt, vaknat varje timme å haft ångest å inte kunnat somna om. Fruktansvärt jobbigt och till följd av detta har jag varit världens sämsta mamma denna morgonen. Mår bajs ! Har inget lust att göra nånting å Ebbe bara jävlas för att få uppmärksamhet,,stackars barn ! Vill bara att denna dagen ska va över. Har ett jobbigt samtal jag måste ringa också och ju mer jag drar ut på det desto jobbigare blir det ... Önskar jag slapp ! Är så orolig också för att nåt ska ha blivit fel med föräldrapenningen så att man får betala tillbaka, inte lätt att förstå det där systemet. 
Jaja, nu har jag kanske klagat färdigt ! Hoppas ni andra har en bättre dag än jag ;) pusshej !

Sminkparty

Publicerad 2013-11-12 22:28:57 i Allmänt,

Ikväll har jag haft ett hudvårds-, och sminkparty :) eller min vän Martina va här å hade en presentation av varor från Moyana Corigan :) kanongrejer ! Hade några av mina närmsta vänner här å det har varit en jättetrevlig kväll :) tack alla goa tjejer som kom ! Å småtjejerna som hängde på :) mysigt med alla bebisar med ! Nu är jag helt slut å ska somna till monsters university :) pusshej !

Lugn start på veckan

Publicerad 2013-11-06 10:40:07 i Allmänt,

Den här veckan har börjat väldigt lugnt. I måndags va vi hemma å hälsade på Malin å Ellen :) så mysigt med en liten bebis, å snart har vi våran egna ! Blir inte långa visiter när man har Ebbe med sig så vid lunch åkte vi hem :)

Å igår så gjorde vi inte mycket. Jag försöker ändra Ebbes rutiner lite, så vi gick ut en timme ungefär på förmiddagen för att tiden skulle gå. Han har jättesvårt för att äta lunch innan han sover, så de mesta dagarna äter han när han vaknar å eftersom han sover i 2-4 timmar innebär det att han oftast äter vid 15-17 å det är ju då man ska äta middag ! Så han äter bara ett mål mat om dagen ibland å det är ju illa ! Man får så dåligt samvete å känner sig som världens sämsta mamma, samtidigt som han inte klagar så är det ju inte så det ska va. Så nu försöker jag dra ut på allt så han blir lite hungrig innan läggdags ;)

Iallafall så har denna veckan börjat lugnt å det känns som att den kommer fortsätta så :) har någon tråkigt så är ni välkomna ! Tjing !


Nya vagnen

Publicerad 2013-11-03 11:48:15 i Allmänt,

I torsdags kom äntligen våran nya vagn !! Kunde inte hålla mig så monterade ihop den innan Andreas hann komma hem :) det va lite svettigt kan man säga, är ju inte så smidig längre ;) men efter några om och men så blev jag klar :) är mycket nöjd med hur den ser ut, nu ska den bara användas också så man får känna hur den känns ;) bara två månader ungefär tills bebis kommer å då lär den väl komma till användning :)

Nu när vi inte haft någon vagn har ju Ebbe fått gå själv i affärerna, å det går över förväntan faktiskt :) så länge han får gå lite för sig själv å inte behöver stå stilla ;) vi är rätt stolta över den grabben ! 

Jaja, va bara det jag ville ha sagt :) tjing !


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela