hjarterdaam.blogg.se

Sara, 24 år och mamma till världens bästa grabbar, Ebbe å Max :)

Badhuset

Publicerad 2013-10-24 19:30:22 i Allmänt,

I förmiddags va jag å Ebbe med Jessica å Melwin på vänsersborgs badhus :) Ebbe tyckte inte alls det va roligt till en början, grät från duschen å ut i bassängen och det tog en bra stund innan han lugnade ner sig. Vi har ju inte varit å badat sen i vintras å i somras blev det inte mycket bad, så det kanske inte va så konstigt. Efter en stund gick det iallafall bra å han skrattade å tyckte det va rätt roligt, men han höll stenhårt i mig. Så det får bli tätare besök till badhuset framöver !

Jag gillar vattenpalatset i Vänersborg, det är stort och det finns ju en del pooler att välja på :) enda nackdelen är att det är extremt kallt i duschrummet ! 

Efter badet fick grabbarna fika lite i omklädningsrummet å sen åkte vi hem :) Ebbe sov i fyra timmar sen så det är en grabb full med energi som springer runt i soffan just nu, kanske borde engagera mig lite ;) tjing !


Vagnen !

Publicerad 2013-10-17 21:53:22 i Allmänt,

Äntligen är vagnen beställd, efter många  om och men och två dagar med ångest ;) efter att ha läst å klämt å känt så bestämde jag mig för en Bugaboo Donkey duo All Black :) å i måndags kväll fick vi tummen ur å skulle beställa den, så gick inte betalningen igenom !!! Åh nej kände jag bara då, för jag va inte säker på om betalningen verkligen hade nekats, så vi fick vänta till tisdag för å få reda på om det hade blivit nåt eller ej. Å jag som redan va nervös att nåt skulle skita sig ;) fick iallafall reda på att ingen betalning hade skett å vi kunde försöka igen, å det funkade inte då heller ! Men då visste vi ju att det inte drogs pengar första gången så vi betalade genom en vanlig banköverföring, å pengarna va borta från mitt konto igår morse (onsdag). Nu va ju bara frågan om pengarna hade hittat till rätt bankkonto i Holland eller försvunnit ut i cyberspace ... Skickade mejl men fick inget svar, så började bli riktigt orolig, så skickade ett till, å vid tre idag fick jag svar, allt hade gått bra ! Vilken tur !! Så nu är det 5-10 arbetsdagar i leverandsdagar så inom några veckor är den här !! Yeyyyyyyy :)

Rolig läsning va ? :) pusshej !

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela