hjarterdaam.blogg.se

Sara, 24 år och mamma till världens bästa grabbar, Ebbe å Max :)

Slö lördag

Publicerad 2013-12-14 14:22:36 i Allmänt,

Jag å Andreas åkte ner till stan igår efter att vi lämnat Ebbe hos mamma å pappa vid fem. Vi fick varsin puss å kram å sen va det bara för oss att gå. Parkerade på parkeringshuset avenyn, å det gör vi aldrig mer ! Kostade 40 kronor i timmen !! Kul när vi skulle åka ut därifrån å fick betala 230:- !!!! Vilken tur att vi tog donken å ingen restaurang ;)

Vi gick förbi lite restauranger men det va inget som lockade, förutom på Texas Longhorn men där va det fullt ! Så i vanlig ordning blev det alltså McDonalds ;) men det är gott det med :)

Vi kollade på hunger games och den va väl bra ! Men att gå på bio i 2 å en halv timme när man är höggravid är väl inte det smartaste. Hade ont överallt ! Å bebisen var nog vaken hela filmen tror jag :) men det var skönt att få komma hemifrån lite :)

Ebbe hade tydligen inte velat sova igår så efter många om och men hade han somnat vid fem !! Stackars mamma ;) men hon kunde ju ringt :) han är snorig idag å antagligen är det en tand som ska ut och då kan han inte sova på nätterna ! Tur att han är glad ändå :)

Så, nu vet ni detta :) hoppas ni har en bra lördag :) kram !

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela