hjarterdaam.blogg.se

Sara, 24 år och mamma till världens bästa grabbar, Ebbe å Max :)

En låååång söndag

Publicerad 2012-12-09 17:35:41 i Allmänt,

Imorse satte vi igång direkt och gjorde klart vårat bakande som vi höll på med igår. Blev rocky roads och snickerskaka, riktiga sockerbomber och livsfarligt att ha i kylen när man är hemma ! :) Men så himla gott är det och på jul får man vara onyttig ;)
 
Kollar sista perioden på innebandy-vm, hade ju missat det totalt idag ! Kanske får lite inspiration till nästa match :)
 
Denna veckan som kommer ska jag kompis-boosta nåt kopiöst :) Har dejter varje dag med olika vänner i olika stadsdelar :) å barn också såklart ! För på fredag så går ju Andreas på pappaledighet i tre veckor och då blir det nog väldigt mycket familjetid :) Mysigt !
 
Å snart har vi fått ihop julhelgen så alla blir nöjda och glada, svårt det där eller hur ?! Många familjer som ska passas ihop :) Men vi har bestämt oss för att tänka på oss själva nu när det blir första julen med Ebbe, vill ju inte stressa så allt blir tråkigt ! Kommer bli en lugn och mysig jul tror jag :)
 
Ebbe har bitit å kliat å grejjat i munnen sen han fick sina första tänder, och jag har ju tänkt att det är dom som kliar. Så förut tittade jag lite i munnen på honom, det är ju inte direkt lätt när han sticker ut tungan eller stänger munnen, men till slut kände jag en liten tand på väg :) Så tredje tanden och vi har knappt märkt någonting ! Såå glad för det efter alla historier man hört om sömnlösa nätter och gnäll ;) kanske blir värre med överkäken sen !
 
Hoppas eran andra advent har varit mysig :)

Kommentarer

Postat av: Jennifer

Publicerad 2012-12-09 22:38:10

det var kanon :) hoppas vi kan ses snart igen alla mammor :)

Postat av: Jennifer

Publicerad 2012-12-09 22:38:11

det var kanon :) hoppas vi kan ses snart igen alla mammor :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela