hjarterdaam.blogg.se

Sara, 24 år och mamma till världens bästa grabbar, Ebbe å Max :)

Kalasdag

Publicerad 2012-11-24 23:20:02 i Allmänt,

Har haft fullt upp hela dagen så har inte haft tid att blogga, förlåt Emelie ! ;)
 
Imorse var vi på ett litet Mary-Kay möte hemma hos mamma. Köpte lite nytt smink så ska bli kul när det kommer så man kan testa :) Älskar nya grejjer ! Och Ebbe tyckte det va himla mysigt att få lite lektid med sin morfar, han blir så galet glad när han kommer dit, precis som att alla hans bekymmer stannar utanför dörren när han är där :)
 
Efter det var det dags att åka till Allum för att köpa presenter till mina kusiner som fyllt 5 å 7. MYCKET folk var det på Allum och det tog ett tag innan jag förstod varför, lönehelg !!! Man har ju ingen koll på sånt där längre när man inte jobbar ;) När vi var på väg till sista affären hörde vi världens smäll, vi trodde direkt att det va någon som hade blivit skjuten ! Å vi höll ju på å göra ner oss, men ingen skrek så var nog bara nån större ballong eller nåt som small. Ebbe blev jätteledsen stackarn, blir ju ännu mer en överraskning för såna små ! Iallafall fick vi tag på lite leksaker och sen åkte vi direkt till kalaset.
 
Mycket ljud å stök och bus var det där så nu är jag heelt slut !! Alltid trevligt med kalas och god mat, men sängen ska allt bli bra skön nu :)
 
 

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2012-11-25 16:36:00

Haha låt det inte hända igen ;)

Svar: Ne jag ska försöka ! :)
hjarterdaam.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela